📚 EbscoHost Deneme Veri Tabanları


EBSCOhost Deneme Veri Tabanları

Aşağıda belirtilen veri tabanları 1 Haziran 2023 tarihine kadar Üniversitemiz internet uçlarından deneme erişimine açılmıştır.

CINAHL Ultimate

CINAHL Ultimate, hemşirelik, ebelik ve destek sağlık bilimleri profesyonelleri için yeni otorite araştırma aracıdır. En iyi hemşirelik dergilerini tam metin olarak içerir ve diğer tüm CINAHL veri tabanlarından daha fazla uluslararası dergi kapsamı sunar.
Erişim Adresi: : https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=cul

Veterinary Source

Veterinary Source hayvan sağlığının tüm yönlerine odaklanan tam metin bilimsel akademik ve popüler dergiler koleksiyonudur. Uluslararası kapsama sahip veri tabanı, veteriner hekimler, veteriner asistanları ve veterinerlik bilimi öğrencileri için önemli bir kaynaktır.
Erişim Adresi: https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=vft

Avery Index to Architectural Periodicals

EBSCO üzerinden sunulan ve Columbia Üniversitesi’ndeki Avery Architectural and Fine Arts Library tarafından yayımlanan Avery Index to Architectural Periodicals, günümüz mimarisi ve tasarım alanları için hazırlanmış en önde gelen indeks veri tabanıdır. Mimarlığın çeşitli alanlarında çalışma yürüten farklı seviyelerdeki araştırmacıların tümüne kaliteli ve zengin bir içerik sunan veri tabanının erişim sağladığı makaleler, C3 Korea, Domus, Dwell ve El Croquis gibi en saygın yayınlar tarafından sağlanmaktadır.
Erişim Adresi: https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=bvh