📚 UpToDate Advanced [Deneme Erişimi]

UpToDate dünyanın en çok kullanılan Klinik Karar Destekleme araçlarından birisidir, dünya çapında 190+ ülkede 44.900’den fazla hastanede, 2 milyondan fazla doktor tarafından ayda 51 milyon defadan fazla erişilen bu kaynak daha iyi teşhis ve tedavi kararları almalarına yardımcı olmaktadır. Dünya çapında yapılan birbirinden bağımsız 80 ayrı çalışmada UpToDate’in; hastane kalitesinin arttırılması, hasta yatış sürelerinin, ölüm oranlarının ve hastane harcamaların azaltılmasına yaptığı olumlu etkiler gösterilmektedir.

*İlk erişim için; aşağıdaki erişim adresine kurum internet ağınıza bağlıyken giriş yapıp, ekte bulunan “Uzaktan mobil erişim kılavuzundaki” adımları takip ederek kaydolunuz.
Bu kayıt işlemi sonrası kurum dışından da UpToDate’e erişebilirsiniz.


Deneme Erişim Süresi: 10 Ocak - 15 Şubat 2024 arası
UpToDate Erişim adresi: 
www.uptodate.com/online
Uzaktan erişim klavuzu:  https://www.geminibilgi.com.tr/images/userfiles/utdakayitmobilerisimkilavuzu.pdf


UpToDate Advanced- versiyonu ; özel durumlar dışında, aynı hastalığı bulunan hastalara uygulanan tedavilerdeki farklılıkların azaltılması ve tedavinin standartlaştırılması konusunda klinisyenlere destek olmaktadır.
 
Uptodate Advanced versiyonu 2 ek özelliği içermektedir: UpToDate® Pathways ve Lab Interpretation™ 
 
Pathways nedir? : Hasta bakım standartlarıdır. Hastalığın teşhisi ve tedavisinde doktorlara rehberlik eder, hastaya göre Interaktif algoritmalar sunar. İnteraktif tedavi algoritmaları sunarak standart tedavi protokollerinin tüm hekimler tarafından erişilebilir olmasını sağlamaktadır. Hastanın durumu, özellikleri ve hastalığı ile ilgili belirli seçimler yapmanıza imkan vererek tedavi konusunda kararlarınızı destekleyen interaktif tedavi kılavuzları içermektedir.
Lab Interpretation nedir ? Statik algoritmalardır. Normal olmayan laboratuvar sonuçlarını ve klinik karışıklığa neden olan sebepleri yönetmede yol gösterici olur.